Dinsdag Schrijfladderdag

Elke dinsdag Schrijfladderdag! Iedere dinsdag plaatsen we een gratis filmpje en zo nodig  een bijbehorend werkblad op deze pagina. Doe mee met je klas en ontwikkel fijne motoriek en schrijfvoorwaarden op een speelse wijze! Iedere dinsdag (meestal al maandagmiddag of -avond) m.u.v. vakanties is het werkblad beschikbaar tot dinsdag na school. 

Schoolabonnement: Wil je de hele week gebruikmaken van het online lespakket van De Schrijfladder? Zoek dan meer informatie over het nemen van een abonnement! Kijk op tabblad 'Actueel' en 'Bestellen'. Met een abonnement heb je De Schrijfladder het hele jaar lang waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. 

Kom naar  1 van onze studiemiddagen in het land of op je eigen school. Download onderstaande informatie als je geinteresseerd bent. Binnenkort Utrecht!

Deze week

 

Deze week 1 van de prachtige werkbladen van Ingrid Vrenken en Koos van Nugteren. Deze hele serie staat op de website met de bijbehorende filmpjes, een prachtige opbouw als schrijfvoorbereiding in groep 3! De bovenste helften ook geschikt voor sommige kinderen eind groep 2.

Flyer Studiemiddag Handiger Handschrift Utrecht 8 2 23
PDF – 160,0 KB 51 downloads
NOT Stand En Studiemiddagen De Schrijfladder
PDF – 300,0 KB 98 downloads