U kunt het lespakket bestellen in de webshop door op onderstaande link te klikken

Vul in bij `Doorzoek onze producten` het woord Schrijfladder 

De prijs wordt bepaald door het aantal jaar en het aantal kinderen in groep 1 t/m 4 van de school:

  • 1 jaar - tot 150 lln                    - 100,-
  • 1 jaar - 150 - 250 lln                 - 150,-
  • 1 jaar - meer dan 250 lln       - 200,- 


Bij een abonnement voor 5 jaar, betaal je 4 jaar:

  • 5 jaar - tot 150 lln                     - 400,-
  • 5 jaar - 150 - 250 lln                 - 600,-
  • 5 jaar - meer dan 250 lln        - 800,- 

 

Deze praktische gids met 60 pagina`s verhelderende foto`s,  is speciaal geschreven voor ouders en grootouders die hun (klein)kind thuis extra willen stimuleren in verband met een verminderde vaardigheid in bijvoorbeeld schrijven, knippen, veters strikken of tekenen.  De spelletjes zijn m.n. gericht op kinderen van groep 1, 2, 3 of 4. Ook geschikt voor leerkrachten. Prijs per boekje  12,50 euro incl. BTW, verzendkosten  1 boekje 3,50 euro. Bij een bestelling vanaf 5 boekjes wordt korting gegeven (10 euro per boekje). Verzendkosten 5 boekjes 4,80 euro      Bestellen: mail a.u.b. het aantal boekjes dat u wilt kopen naar  info@kinderergotherapiegulpen.nl  en vermeld uw naam en adres. Maak daarna het juiste het bedrag over op:  NL78TRIO 0379385422 ten name van Kinderergotherapie Gulpen. 

________________________________________________________________________________   

Scholing
Scholing op maat en in company is altijd mogelijk. Daarnaast worden door het hele land de volgende 2 cursussen aangeboden:

  • Handschrift zonder pen - Deze cursus gaat met name over de ontwikkeling van de kleine motoriek, het ontwikkelen van de schrijfvoorwaarden en het remediëren van kinderen met schrijfproblemen, waarbij de aandacht meer ligt op verbeteren van de kleine motoriek.
  • MRT Schrijven - Deze cursus gaat met name over handschriftontwikkeling gedurende de hele basisschool (o.a. leren hoe de eigen schrijfmethode effectiever ingezet kan worden) en het helpen van groepjes kinderen met schrijfproblemen, waarbij meer aandacht ligt op schrijfremediëring.

__________________________________________________________________________

FIJN!

Hieronder zie je een afbeelding van het boek FIJN! van Dorien Kikkert en Kirsten de Zwart, een echte aanrader! Dit is een handig boek voor leerkrachten van groep 1, 2 en 3 en staat vol met praktische oefeningen die slim gebruik maken van bestaande materialen in en rond de klas. Ook duikt het boek in de theorie van de fijne motoriek. Bestel dit boek bij:    http://www.stapdoor.nl/het-boek